Suomen kylmien sääolosuhteiden vuoksi lämmityskustannukset lohkaisevat suuren siivun asumiskustannuksista. Siksi on erityisen tärkeää miettiä järkevän lämmitysjärjestelmän valintaa. OnPowerilta saat laadukkaat ja Pohjolan oloihin tarkoitetut ilma-vesi- ja maalämpöpumppuratkaisut. Tarjoamiamme laatumerkkejä ilma-vesi ja maalämpöjärjestelmiin ovat Bosch ja Mitsubishi Electric.

Ympäristöystävällinen lämpöpumppu vähentää kuluja ja tarjoaa lämpöä vuoden kylmimpinäkin päivinä. Lämpöpumppu vähentää lämmityskustannuksia parhaimmassa tapauksessa jopa 75 prosenttia ja ympäristökuormitusta jopa 80 prosenttia.

Ilmavesilämpöpumpulla tuotat puhdasta ja edullista lämpöä kodissa, jossa on vesikiertoinen lämmönjakoverkko, kuten vesipatterit tai lattialämmitys. Se voidaan asentaa kodin pääasialliseksi lämmönlähteeksi tai tukemaan toista lämmitysjärjestelmää.

Maalämpöpumpulla lämmität kodin ja käyttöveden maaperän puhtaalla energialla. Pitkäikäisyys, varmatoimisuus ja edulliset käyttökustannukset tekevät maalämpöpumpusta erinomaisen valinnan.

OnPower on Boschin sertifioitu Lämpömestari ja tarjoamastamme kattavasta valikoimasta löydät oikean ilma-vesi tai maalämpöpumpun niin pienelle, isolle, uudelle kuin vanhallekin kiinteistölle. Meiltä saat myös edullisen rahoituksen lämmitysjärjestelmän hankintaan ja asennukseen.