Pian alkavan kesän helteisiin viilennystä tarjoaa Boschin uusi Climate 3000i -ilmanjäähdytin, joka on nyt saatavilla myös OnPowerilta.

Bosch Climate 3000i -ilmanjäähdytin parantaa asumismukavuutta ja viileäntää rakennusta kuumillakin keleillä. Laite on saatavilla kahdessa eri teholuokassa: Pienempi kompakti 35 WE -malli soveltuu mainiosti jäähdyttämään kerrostaloasuntoa, omakotitaloa tai loma-asuntoa. Suurempi ja tehokkaampi malli 53 WE sopii isompiin ja avarampiin kiinteistöihin.

Malleissa on myös lämmitystoiminto, mutta maahantuoja korostaa, että sitä ei ole tarkoitettu kiinteistön lämmitykseen Suomen sääoloissa. Climate 3000i -ilmanjäähdytin onkin edullinen ja laadukas valinta kiinteistöön, jossa ei tarvita täysiverisen ilmalämpöpumpun lämmitysominaisuuksia, vaan tehokas jäähdytys riittää.

Climate 3000i -ilmanjäähdyttimessä on kiinnitetty erityistä huomiota käyttömukavuuteen, hyötysuhteeseen ja melutasoon. Laitteen hallinta onnistuu kaukosäätimen ohella lisävarusteena saatavalla wifi-etäohjausyksiköllä ja älypuhelinsovelluksella. Laitteen energialuokka on huippuhyvä A++ ja sisäyksikön äänitaso vain 21 dB luokkaa. Laitteen takuu on 3 vuotta.

Pienempi 3,5 kilowatin malli meiltä perusasennuksella hintaan 1450€ ja suurempi 5,3 kW malli perusasennettuna hintaan 1650€. Perusasennukseen sisältyy seinäteline, enintään 5 metriä putkea, yksi läpivienti, sähkön syötön asennus lähimmältä pistorasiaryhmältä tai keskukselta sekä turvakytkin. Perusasennus kuuluu ilmalämpöpumpun hintaan Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueilla.

Pyydä tarjous Climate 3000i -ilmanjäähdyttimestä ja asennuksesta täyttämällä oheinen yhteydenottolomake, niin saat laitteen kiinteistöösi jo ennen ensi kesän kuumimpia helteitä!