Schneider Electric on tuonut markkinoille älykotiratkaisunsa nimeltä Wiser™. Tämä älykotijärjestelmä on suunniteltu tekemään kodista entistä viihtyisämmän ja samalla lisäämään sen turvallisuutta. Wiser-älykotiratkaisu on nyt saatavilla myös OnPowerin kautta. OnPower on myös Schneider Electricin virallinen EcoXpert-partneriyritys.

Maailmanlaajuinen energiankulutus on kasvussa, ja asumisen osuus siitä on jo nyt 34 prosenttia. Schneider Electricin Wiser-älykotijärjestelmä tarjoaa keinoja sähkönkulutuksen hallintaan ja energiatehokkuuden optimointiin ilman, että mukavuudesta tarvitsee tinkiä.

Wiser on yhteensopiva suosittujen ääniohjauspalveluiden, kuten Amazon Alexa, Google Assistant ja Apple Siri, kanssa. Yhä useampi koti on kytketty verkkoon, ja Wiser tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden ohjata kotiaan älypuhelimen tai tabletin avulla sekä ääniohjauksen tai automaatioiden avulla.

Järjestelmän avulla käyttäjät voivat hallita kodin valaistusta, kaihtimia, lämpötilaa ja muita laitteita Wiser by SE -sovelluksen avulla. Älykäs automaatio tuo lisämukavuutta, kun kodin laitteet voivat toimia itsenäisesti esimerkiksi liiketunnistimien, ajan tai käyttäjän asettamien tilanteiden perusteella.

Wiser tarjoaa myös mahdollisuuden energiansäästöön, vähentäen hukkaan menevää energiaa esimerkiksi sammuttamalla ei-välttämättömiä laitteita etänä. Kulutuksenvalvonta antaa käyttäjille tarkkaa tietoa energiankulutuksesta, jotta he voivat tehdä säästeliäitä valintoja.

Älykotiratkaisu tarjoaa myös lisäturvaa kotiin. Wiser voi simuloida läsnäoloa esimerkiksi kytkemällä valot päälle ja pois päältä loman aikana. Lisäksi se voi integroitua turvallisuusteknologioihin, kuten liiketunnistimiin, vesivuotosensoreihin ja ovitunnistimiin.

Schneider Electricin Wiser on suunniteltu yhteensopivaksi erilaisten kodin tyylien kanssa, tarjoten laadukasta tukea, laajan yhteensopivuuden ja vankan perustan älykodin hallintaan. Schneider Electric tekee yhteistyötä valtuutettujen sähköasentajien kanssa varmistaakseen sujuvat asennukset ja tarjotakseen ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin.

Lue lisää Wiser-älykotiratkaisuista Schneider Electricin sivuilta ja kysy meiltä lisää täyttämällä yhteydenottolomake.