OnPower tarjoaa toimialueellaan Schneider Electricin huippuluokan KNX-kiinteistöautomaatiojärjestelmiä. KNX-järjestelmät tarjoavat yhtenäisiä ja energiatehokkaita ratkaisuja älykotiin ja moderniin toimistotilaan. OnPower toimii Schneider Electricin tuotteiden myyjänä ja asiantuntijana, tarjoamalla integroituja järjestelmiä, jotka ovat sekä kestäviä että helppokäyttöisiä.

Schneider Electricin KNX-tekniikka mahdollistaa kaikkien rakennuksen sähköisten toimintojen hallinnan yhden kosketusnäytön kautta, minkä OnPower asentaa ja konfiguroi asiakkaidensa tarpeiden mukaan. Valojen, kaihtimien, ilmanvaihdon ja muiden järjestelmien ohjaaminen muuttuu vaivattomaksi ja intuitiiviseksi.

Uudet Schneider Electricin KNX-kosketusnäytöt tarjoavat älykkäitä toimintoja, jotka tukevat keskittymistä ja tehokkuutta. Yksi kosketus riittää muuttamaan neuvotteluhuoneen esitystilaksi ja älykkäät ilmanlaatutunnistimet pitävät huolen ilmanlaadusta pitkissäkin kokouksissa.

Saatavilla on myös Wiser KNX -mobiilisovellus, joka tuo älykkään kiinteistön etähallinnan käden ulottuville missä ja milloin vain.

OnPowerin myynti- ja asennuspalvelut varmistavat, että Schneider Electricin KNX-järjestelmät soveltuvat saumattomasti sekä uusiin että saneerattaviin rakennuksiin. Lisätietoa kiinteistöjen etähallinnasta ja älykodista saat täyttämällä alla olevan yhteydenottolomakkeen.