Aurinkoenergian alalla tapahtuu jatkuvasti merkittäviä innovaatioita, jotka parantavat aurinkopaneelien suorituskykyä ja tehokkuutta. OnPowerin valikoimista löytyvä LONGi on asettanut uudet standardit aurinkopaneeliteknologian alalla esittelemällä Hi-MO X6 -tuoteperheen, joka hyödyntää edistyksellistä HPBC-kennoteknologiaa (Hydrogen Passivation Back Contact).

Perinteisesti aurinkopaneelit ovat hyödyntäneet N-tyypin ja P-tyypin kennoja, joissa käytetään vastaavasti fosforia ja booria. Nämä kennotyypit ovat eronneet toisistaan paitsi käytetyssä alkuaineessa, myös valmistustavassa. Uusien teknologioiden, kuten PERC (Passivated Emitter and Rear Cell), TOPCon (Tunnel Oxide Passivated Contact) ja HPBC, myötä aurinkopaneelien hyötysuhdetta on kuitenkin onnistuttu parantamaan merkittävästi.

Joulukuussa 2023 LONGi rikkoi jälleen uuden ennätyksen saavuttaessaan 27,09 prosentin hyötysuhteen HPBC-kennoteknologialla, mikä vahvistaa yhtiön asemaa aurinkoenergiateknologian edelläkävijänä.

HPBC-teknologia tuottaa heikossakin valossa

LONGi Hi-MO X6 edustaa HPBC-kennoteknologiaa, joka on saavuttanut maailmanennätyksen hyötysuhteessa ylittämällä 23,3 prosentin rajan. Tämä tehokkuustaso on merkittävästi korkeampi kuin perinteisempien teknologioiden, kuten TOPConin (N-Type) 22,5 prosentin ja PERC:n aiemmin saavuttamat hyötysuhteet. Hi-MO X6 -sarjan innovatiivinen HPBC-kennoteknologia takaa paitsi korkeamman tehokkuuden myös paremman mikrohalkeilukestävyyden ja tuottavuuden heikoissa valo-olosuhteissa.

Uuden sukupolven Hi-MO X6 -aurinkopaneelit tuottavat yli 18 prosenttia enemmän energiaa verrattuna TOPCon-kennoihin ja jopa 30 prosenttia enemmän kuin PERC-kennot samanlaisissa olosuhteissa. Tämä tarkoittaa, että Hi-MO X6 ei ainoastaan paranna aurinkoenergian taloudellista kannattavuutta, vaan myös tekee aurinkoenergiasta entistä houkuttelevamman vaihtoehdon ympäristötietoisille kuluttajille ja yrityksille.

Aurinkosähköjärjestelmä käyttöösi OnPowerilta!

OnPowerin valikoimista löytyvät LONGi:n aurinkosähköjärjestelmät saat käyttöösi tilaamalla joko vakiohintaisen asennuspaketin tai pyytämällä tarjousta kustomoidusta asennuksesta. Täytä yhteydenottolomake, niin asiakaspalvelumme ottaa sinuun pikaisesti yhteyttä!