Ilmalämpöpumppu on kustannustehokas ratkaisu kaikenlaisten tilojen lämmitys- ja viilennysratkaisuksi. Ilmalämpöpumppu sopii koti- ja yritystilojen lisäksi esimerkiksi kesäasuntojen ja varastotilojen lämmittämiseen talvella ja jäähdyttämiseen kesällä.

OnPowerin valikoimasta löydät parhaiten tarpeisiisi soveltuvan ilmalämpöpumpun, asiantuntevasti asennettuna ja aina kilpailukykyiseen hintaan. Asiakkaamme saavat ilmalämpöpumpun hankintaan ja asennukseen myös edullisen rahoituksen kauttamme.

OnPowerin myymät ilmalämpöpumput ovat tunnettujen valmistajien malleja, jotka on tarkoitettu Pohjolan ankarissa oloissa käytettäviksi. Tämä on erittäin tärkeää, koska vain kylmiin oloihin suunnitellut laitteet toimivat luotettavasti ja taloudellisesti läpi vuoden.

Saksalaista Boschia myymme ja asennamme Boschin sertifioituna Lämpömestarina. OnPowerin myymiin ja asentamiin Bosch-ilmalämpöpumppuihin saatkin peräti 6 vuoden takuun. Muita OnPowerin laatumerkkejä ovat Gree, Panasonic, Mitsubishi ja Midea.

Mitä perusasennukseen sisältyy?

Ilmalämpöpumpun perusasennukseen OnPowerin kautta sisältyy seinäteline, enintään 5 metriä putkea, yksi läpivienti, sähkön syötön asennus lähimmältä pistorasiaryhmältä tai keskukselta sekä turvakytkin. Perusasennus kuuluu ilmalämpöpumpun hintaan Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueilla.

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous ilmalämpöpumpusta ja asennuksesta!