OnPower on tuonut valikoimiinsa Schneider Electricin Renova-sähköasennuskalustevalikoiman, joka on suunnattu klassista ja ajatonta muotoilua arvostaville asiakkaille. Renova-tuotteet yhdistävät menneen ajan muotokielen viehätyksen nykyaikaisen tekniikan kanssa. Renova voidaan asentaa uppoasennettaviin tai pinta-asennettaviin rasioihin.

Schneiderin Renova-tuotevalikoima sisältää kaiken tarvittavan modernien sähköasennusten päivittämiseen tai uusien asennusten toteuttamiseen – samalla säilyttäen kodin, toimiston tai vaikka vapaa-ajan asunnon klassisen ilmeen. Tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa elegantit mustavalkoiset kytkimet, vipukytkimet ja pistorasiat, jotka on valmistettu tyylikkäästi pyöristetyin muodoin.

Renova-tuotteet ovat sopivia niin vakiintuneisiin ympäristöihin kuin modernien tilojen päivityksiin. Ne tarjoavat kestäviä ja toimivia ratkaisuja jokaiseen tarpeeseen. Niiden asennus on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi ja ne ovat yhteensopivia useimpien nykyisten asennusten kanssa. Tämä tekee Renovasta ihanteellisen valinnan niin uudisrakennuksiin kuin vanhojen rakennusten sähköremontteihinkin.

Sertifioituna Schneiderin Ecopartnerina OnPower tarjoaa Renova-tuotteita asennettuina sekä laajempiin sähkösaneerauksiin että pieniin muutostöihin. Muita OnPowerin valikoimiin kuuluvia Schneider Electricin tuotteita ovat KNX ja Wiser.

Tiedustele sähköurakointipalveluja ja Renova-tuotteita täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake. Tarjoamme myös edullisen rahoitusmahdollisuuden projekteja varten.